Dugnadsånna slo til igjen

Dugnadsånna slo til igjen

22.04.19 17:25 av Anne Beth Mål Arntzen

Banen fikk hard medfart enkelte steder etter løpet 9 juli. Autovernet måtte rettes opp og fire av pålene måtte erstattes. Det har blitt utført gravearbeid av ymse slag her og der samt at man har hatt veterantraktoren i gang med feieapparatet. Vi vil i denne sammenheng takke alle som har stilt opp med god dugnadsånd. Dere er umistelige og gull verd - husk det!

Les mer
Heilesvingen

Heilesvingen

22.04.19 17:28 av Anne Beth Mål Arntzen

Førstkommende søndag kjøres "Sommerløpet" på Nedre Kvinlog Motorstadione. Banen er preppet og klar, og sannelig har vi fått en aldri liten nyhet i den såkalte "Heilesvingen". Etter at alternativsporet ble langt til utsiden, og hovedsporet henholdsvis til innsiden - så har man i ettertid valgt å støpe ny curb i innersvingen til hovedsporet. Nå er den nymalt og klar til løp på søndag. Vi takker i denne forbindelse ALLE som har bidratt i god dugnadsånd på ulike måter den siste tiden, både for arbeid på banen og for klubben generelt (ingen nevnt, ingen glemt). Tusen takk! Dere er umistelige og gjør en fantastisk innsats for NMK Kvinesdal.

Les mer
Det var en vellykket dugnad på banen 4. april.

Det var en vellykket dugnad på banen 4. april.

22.04.19 18:07 av Geir H. Stølen

Det var reine folkevandringen til banen vår på Nedre Kvinlog en lørdag morgen mitt i påsken, med det herligste påskeværet som er å oppdrive. Det ble full dag og fullt program, noe som resulterte i at banen nå står klar for en ny sesong med nytt inngangsparti og litt forandring på banens sving der. I alt var det 25 stk. som gjorde noe, selv om det var flere som var innom å så til den store aktiviteten som holdt på. Så vi takker hverandre for at vi var der og klarte det vi gjorde. Tusen Takk... Mi var alle goe.....

Les mer