Vi fylte hele junior A-finalen med våre egne

Publisert av Geir H. Stølen den 22.04.19.

 

Knall kjøring av NMK Kvinesdal

NMK Kvinesdal kjørte løp på Nedre Kvinlaug Motorstadion søndag 7. juni, i et vær som ikke var av den beste sorten med litt småregn, sur vind og god varme fra solen. I alt dette leverte NMK Kvinesdal sine førere en kjøring som en skal lete lenge etter. To av førerne under løpet klarte å vinne alt de stilte opp i, og de var fra NMK Kvinesdal. I senior klassen var det Tom Arild Josdal i Saaben sin som dro inn seier i alt han stilte opp i, det samme klarte junior kjører Jørn Håkon Stølen i sin lille Ford. Det var kun flaks som reddet han fra å ikke miste seieren, etter ledelse fra start til mål i alle fem rundene i A-finalen. For som han sier så kan en ikke ta seieren før alt er kjørt, og det stemmer her. Men heldigvis så var flaksen med han, siden drivakslingen som står for framdriften av bilen røk tvers av rundt 10 meter fra mål, og heldigvis så hadde han klart å bygge opp et lite forsprang og god fart, så seieren kom til han. Det er jo dette som er bilcross, ingen vet hva som lurer seg på banen eller neste sving. Junior klassen klarte også å gjøre det stort i det hele, ja faktisk så ble hele A-finalen kjørt av bare medlemmer fra NMK Kvinesdal. Så er det i tillegg en klasse som heter junior trening, der kjører de ikke om kapp og bilen kan ikke kjøpes, aldersgrensen er det året mann fyller 15 år. Det er klassen for de helt unge og lovende, her var det også flere fra arrangør klubben. Så NMK Kvinesdal mangler nå kun fører fra Farsund kommune før de er helt klubben med alle Listers kommunene førere.

 

Resultatene Senior:
1) Tom Arild Josdal, 2) Morten Lislevand NAF Motorsport Evje og Hornes, 3) Roger Nordheim NAF Froland, 4) Mikal Narvestad, 10) Bjørn Morris Egenes, 12) Tor Ivar Netlandsnes, 13) Judith Rafoss.

Damer:
1) Mona Michelle Edland NMK Sandnes og Jæren, 2) Torhild Bauge, 3) Tove Josdal Homme

Junior:
1) Jørn Håkon Stølen, 2) Fredrik Ekhom, 3) Simen Narvestad, 4) Christian Årli Hunsbedt, 5) Elias Røynestad, 6) Andreas Orthe, 8) Kevin Knabenes, 13) Sine Hamar, 14) Vegard Røyseland, 17) Rebecca Årli Hunsbedt, 18) Sander Narvestad.

Junior Trening:
Jonas Rogstad, Hanne Jobine Eriksen, Bjørn Olav Mygland

Rallycross Nasjonal
Ola Hamar