Stor aktivitet innen stevnekjøring i helgen som va

Publisert av Geir H. Stølen den 22.04.19.

NMK Kvinesdal viste seg fram i helgen.

NMK Kvinesdal fikk vist seg fram flere plasser i helgen, det var to dagers løp i Vikedal der landsfinalen for juniorene skal gå og på Rugslandsbanen tilhørende Kristiansands området. I Vikedal var det Simen Narvestad og Fredrik Ekhom som virkelig fikk vist seg fram. De havnet begge i A-finalen, etter fem virkelig gode innledende head. Så i finalen var det bare å gi alt, og håpe det holder i fem runder. Noe som ble litt problematisk for Fredrik siden han ble innblandet i en sammenkomst av 3 biler som havnet ut i løs sanden og ble sittende der. Men for Simen lå forholdene bedre an, han gav alt og havnet øverst på pallen og kunne dra heim etter en vellykket kjøring, stor pokal og uten vinner bilen. Den ble kjøpt opp, noe som er lov i denne sporten. Så da er det bare å hive seg rundt å finne eller lage seg en ny en for han.

Så var det over til to dagers løpet på Rugslandsbanen der det var litt flere som kjørte, grunnen var nok at det er jo kortere å kjøre litt forbi Kristiansand enn litt opp forbi Haugesund. Så der stilte det 8 fra NMK Kvinesdal i forskjellige klasser, og de fleste var innom seier i et eller flere av de fem innledende heatene som ble kjørt, 3 på lørdag og 2 på søndag med finalene til slutt. Selv om ikke alle klarte å komme seg til finaler så var innsatsen og stemningen helt på topp. Vårt yngste medlem Hanne Jobine Eriksen som kjører klasse junior trening fikk virkelig opp farten etter hvert, dette er en klasse for de som fyller 15 år og ikke kan miste bilen sin eller havne i noen finaler, men kjøre det kan de virkelig…
Så resten av gjengen der Steven Wetland kjører rally cross nasjonal under 2,4 liters motor. Han kjørte inn til en 2. plass og var eneste fører på pallen. Den neste som var nær pallen var Jørn Håkon Stølen med A-finale plass i klasse junior og innom ledelsen i den, før motoren stoppet og pallplassen røk og 6. plassen ble innhentet. Sander Narvestad kjørte B-finalen i junior og ente med 11. plass. Elias Røynestad kjørte C- finalen i klasse junior der bilen stoppet og det ble 16. plass på han. Ellers kjørte Rebecca Årli Hunsbedt i klasse junior, men måtte til slutt bryte. De to siste var Amanda Røynestad i dameklassen og Remi Røynestad i senior som var uheldig med bilen og fikk den ikke start klar på søndagen.