Salte - nå blir det damelandsfinale

Publisert av Anne Beth Mål Arntzen den 22.04.19.

 

#Damelandsfinalen

 

Kristine Salte og Lars Christian Lote Rosland  kjører begge i Rosland Racing Team, med Bjørn Rosland som temsjef, mekaniker og ja - ansvarlig for hva teamsjefer nå er ansvarlige for. I tillegg ser vi, fra tid til annen, onkelene til Lars Christian, Arnfinn Rosland (NMK Egersund) og Tor Egil Rosland (NMK Kvinesdal) i sine respektive rallycrossbiler. Teamet kom som et friskt pust til NMK Kvinesdal i begynnelsen av årets sesong. For når vi satte i gang sesongen, så kom denne gjengen kjørende med både bilcross- og rallycrossbiler på trallene. Både Kristine og Lars Christian kjører faktisk både rallycross og bilcross. 

Hvordan denne jenta får døgnets tider til å gå opp kan for mange være et mysterium, for hun har enkelte ganger hatt planer om å stille i hele tre klasser på ett og samme løp - i rallycross samt i bilcross senior og dame. Det har for øvrig blitt med to klasser pr løp, da det på ett av løpene ble problemer med å få bilen klar. Hun er kanskje mest gjenkjennelig i sin mørkeblå og svarte Opel Corsa - som brukes i rallycross. Men denne helgen skal hun altså kjøre damelandsfinalen i Sigdal, i en mørkeblå og svart Volvo 850.

 


Salte for en Volvo! Foto: Kristine Salte

 


Kristine meddeler at lykkehatten er på plass. Foto: Kristine Salte

Nå skulle alt være klappet og klart, og trolig har Kristine rukket å få malt Volvoen et siste strøk. Når jeg snakket med henne tidligere i dag ventet hun bare på at Lars Christian skulle bli ferdig på jobb, slik at de kunne legge av gårde for årets "happening" i dameklassen. I mellomtiden skulle bilen altså få et ekstra støk maling. Det blir trening på fredagskvelden og innledende runder med finaler på lørdag. Teamsjef og svigerfar Bjørn er med som mekaniker og Lars Christian er oppsatt som medieansvarlig for anledningen (i følge Kristine), så facebookgruppen vil bli oppdatert underveis. Vil dere se mer av Rosland Racing Team, så finner dere facebooksiden deres HER