NMK Egersund åpnet sesongen her i sør.

Publisert av Geir H. Stølen den 22.04.19.

 

NMK Kvinesdal dro til med 10 deltakere i Egersund

Det var sesong åpning for de lokale løpene søndag 17. april i år, med NMK Egersund som arrangør. Selv om sesongen sånn smått har begynt flere plasser og noen fra NMK Kvinesdal alt har startet, som Ida Marie Eriksen som var på et storstevne i Bergen og kjørte i en finale i tillegg. Så selv om snø og frost for lengst har forlatt området Egersund så var det vintervær bekledning som preget denne dagen, kald vind var årsaken. Men så var det desto varmere på banen der det var frisk kjøring fra start til slutt, nye deltakere skulle prøve seg og noen hadde byttet klasse i tillegg. NMK Kvinesdal stilte med ei ny frisk jente, Andrea Hamar som aldri hadde kjørt løp før og stilte dermed i klassen junior trening hvor hun fikk lånt bilen av Tove Homme som i tillegg til å ha et stort delehjerte for bilsporten også klarte å kjøre seg inn til en fjerde plass i dameklassen. Ellers så har klubben flere som har tatt steget opp og inn i gromklassen senior. To av de stilte til start med godt mot, Andreas Orthe var den ene og han gav alt i sin lille fiesta mot en stor Mercedes i en sving og lå på panseret av den og spant til glede for publikum, han havnet til slutt på en åttende plass. Jørn Håkon Stølen var den andre, også han fikk vist seg fram blant de store og kjørte seg direkte inn i A-finalen med 4. plass som sluttresultat. NMK Kvinesdal hadde ellers flere deltakere, men uhellene blomstret i takt med årstiden for noen og bilene slet for andre. Narvestad guttene Simen og Sander var de enste i juniorklassen som fikk seg en finale plass, og Sander var forfulgt av uhell i finalen også. Han lå først inn i svingen etter start, men når det er totalt seks som vil det. Ja, da ble det litt trangt og hans gode store Volvo 240 måtte gi seg i kampen og ut i geografien der den ble stående.

 
Jørn Håkon, Tove og Andreas gjorde det bra i Egersund.

Her er resultatene for NMK Kvinesdal Bil Cross kjørerne.
Senior.
1) Sondre Hundseid Eikeland NMK Vikedal, 2) Kjartan Tjøtta NMK Sandnes og Jæren, 3) Kenny Bentsen NAF Froland, 4) Jørn Håkon Stølen NMK Kvinesdal, 8) Andreas Orthe, 15) Bjørn Morris Egenes.
Junior.
1) Tarje Ousdal NMK Egersund, 2) Per Magne Svardal NMK Konsmo, 3) Simen E. Nepstad NMK Konsmo, 8) Simen Narvestad NMK Kvinesdal, 14) Sander Narvestad, 19) Elias Narvestad, 25) Rebecca Hunsbedt, 29) Christian Hunsbedt.
Damer.
1) Mona Michelle Edland NMK Sandnes og Jæren, 2) Cecilie Meland NMK Sandnes og Jæren, 3) Lene Holmebakken NAF Motorsport Stavanger, 4) Tove Josdal Homme NMK Kvinesdal.
Junior Trening.
Andrea Hamar.

 
Her har vi Andrea Hamar i lånt bil av Tove Josdal Homme.