Godt samarbeid om klubbløpene.

Publisert av Geir H. Stølen den 22.04.19.

NMK Kvinesdal kjørte klubbløpet 13.august.

NMK Kvinesdal kjørte klubbløpet sitt sammen med NAF Froland og NAF Motorsport Evje og Hornnes i helgen på Nedre Kvinlaug Motorstadion. Det blir mer som et vanlig løp da, alle klubbene kjører samlet i de tre innledende heatene. Så deles de opp i finalene og kjøres klubb vis. Det var hele 53 førere som stilte til start og av de var 31 fra NMK Kvinesdal.

I dameklassen hadde vi Hilde Follaug med tre strake seiere og inn med finale seier og øverst på pallen. Så kom Hilde Treland med to innledende seiere og en andre plass og inn som nummer to i finalen og dermed nest best totalt. Neste trinn på pallen ble inntatt av Tove Josdal Homme som leverte frisk kjøring med to andre plasser, men inn som nummer 3 i finalen. Så gikk fjerde plassen til Evy Wetland som hadde en andre plass som beste og snurr med stopp som verste.

I juniorklassen var det hele 9 deltakere som fikk vist seg fram. Elias Røynestad var den som dro spenningen lengst med å legge VW bobla på taket. Ellers gikk seieren til Sander Narvestad som leverte seier i alt han kjørte denne dagen, men den friskeste var nok Andrea Hamar som kjører junior trening til vanlig og kjørte seg inn til en andre plass totalt. Så kom Geir Inge Røyrås som kjørte seg opp fra å vinne B-finalen og ta tredje plassen til slutt.

Det som var litt moro denne gangen var at alle de fire jentene vi hadde med kjørte i A-finalen. Dermed gikk fjerdeplassen til Sine Hamar, 5. til Hanne Jobine Eriksen, 6. til Rebecca Hunsbedt. Så var det over til B- finalen hvor 7. plassen gikk til Elias Røynestad, 8. til Christian Hunsbedt og 9. plassen til Jonas Egenes.

Så var det en klasse igjen og det var senior klassen med 18. deltakere. Her ble det virkelig dramatikk i A-finalen av den store slangen da Jan Nøkland drar til ned en spenstig taking av den sjeldne slag hvor bilen ender som vrak, men heldigvis gikk det greit med han. I samme slengen ryker Kevin Knabenes sin kadett som har gitt han 3 strake heat seiere og han må gi seg. Jørn Håkon Stølen som også ble med klarer seg sånn vit, bilen fikk en punktering framme og dermed er farten tapt for han.

A-finalen startet hardt, men roet seg fort ned. Vinner ble Mikal Narvestad som også hadde tre heat seiere bak seg. Andre plassen fikk Bjørgulv Homme som tok den ene drivakslen ute i A-finalen og dermed ikke kunne gi Mikal kamp siden de andre mer eller mindre alt var ute, han var også med tre heat seiere bak seg. Tredje plassen gikk til Jørn Håkon Stølen.

Så går vi av pallen og finner Kevin Knabenes på fjerde plassen, 5. Jan Nøkland, 6. Sigurd Erik Egeland, 7.Vidar Sveigenes, 8. Tron Ivar Mygland, 9. Remi Røynestad, 10. Bjørn Morris Egenes, 11. Andreas Orthe, 12. Fredrik Ekhom, 13. Eivind Rødland, 14. Tom Arild Josdal, 15. Knut Olav Tveiten som meldte seg inn i klubben og lånte seg en bil for å prøve seg på dette, 16. Finn Olav Nilsen som debuterte etter 13 år siden han sist kjørte en bilcross bil, 17. Finn Andre Nilsen og på 18. plassen havnet Ole Kristian Mygland.