Til finalene i juniorenes landsfinale

Publisert av Anne Beth Mål Arntzen den 22.04.19.

#JRLF2017 #NMKKvinesdal

3 av de omlag 140 juniorsjåførene som deltok på den prestisjetunge landsfinalen på Hamar, er tilhørende i NMK Kvinesdal. Under helgens juniorlandsfinale hadde i tillegg NMK Kvinesdal 2 av 3 deltakere i de avsluttende finalene. Det gikk dessverre ikke helt veien for Hanne Jobine Eriksen,  med to fjerdeplasser, en andreplass og en tredjeplass – så holdt det likevel til en 71. Plass.

Bedre gikk det for Elias Røynestad som hadde tre heatseiere og en 3 plass i de innledende rundene. Dette kvalifiserte til D finale, men her ble det problemer idet motoren døde i samme øyeblikk som starten gikk. Og selv om Røynestad kom seg av gårde, så var det ikke sjans i havet på å ta igjen de andre. Det ble dermed en 17 plass på Røynestad.

Det nærmeste vi kommer ”gullgutt” i helgen, er gjennom Magnus Simonsen. Akkurat som klubbkameraten, så hadde Simonsen tre heatseiere og en tredjeplass i de innledende rundene. Deretter ble det finaler. Magnus Simonsen kvalifiserte direkte til C finale. Han vant C finalen og  tok tredjeplassen i B finalen – dette betyr at Simonsen drar hjem med en syvende plass i årets landsfinale for juniorer.

#NMCROSSKART

Vår eneste crosskartsjåfør var i helgen i Bø for å kjøre NM runde, Kjell Andre Knabenes kjørte inn til to femteplasser og hadde også en brutt omgang , da eksospotten falt av. Helgens prestasjoner holdt likevel til en C finale, og Knabenes endte til slutt på 19.plass i klassen 125 cc.