Sander Narvestad var den som kom nærmest pallen.

Publisert av Geir H. Stølen den 22.04.19.

Sander Narvestad best fra NMK Kvinesdal

Så var det NMK Egersund sin tur til å kjøre bil og rallycross løp, dette løpet er det andre i Sør-vest cupen hvor NMK Kvinesdal startet og NMK Konsmo avslutter. Det var ikke det helt store trykket fra NMK Kvinesdal denne gangen, og de som stilte til start var to juniorer og en juniortrening.

                      
Sander Narvestad var den som kjørte seg lengst opp etter to tredje plasser og en heatseier, det gav han plass rett inn i A-finalen. Der ble kampen hard og resultatet ble til slutt en 6. plass totalt. Så hadde vi med oss Hanne Jobine Eriksen som kjørte inn til tre fine tredje plasser i de innledende heatene og i B-finalen kjørte hun like friskt, noe som gav en 10. plass totalt for løpet.

 

Andrea Hamar har minst bil, kjører i minste klasse som er junior trening, men størst på stå på vilje. Med hennes godhet for andre og hjelp fra pappa Ola som kjenner sporten og folkene i den, klarte hun å dele bil med ei fra en annen klubb i samme klasse. Det står det respekt av dette både fra Andrea og arrangørene som viser at denne sporten handler om å stå samlet og dra lasset i samme retting uansett alder, kjønn, klasse eller klubb.