Rullene start for NMK Kvinesdal på Rugslandsbanen

Publisert av Geir H. Stølen den 22.04.19.

NMK Kvinesdal ruller seg frem

 

Det kan for enkelte ta litt tid å få sin første taking i bilsporten som for mange begynner med bilcross. Rebecca Hunsbedt fikk sin første taking for to uker siden og stilte med bilen til start på Rugslandsbanen tilhørende KAK Kristiansand nå i helgen. Det gikk så pass at hun tok en kraftig taking og vraket like så godt bilen i andre heatet så sesongen er nå avsluttet for hennes del. 

 

Ellers stilte NMK Kvinesdal med 8 førere i bilcross klassen fordelt med Mikal Narvestad, Markus Solberg og Sigurd Erik Egeland i senior. Så kom Sander Narvestad, Elias Røynestad, Hanne Jobine Eriksen og Rebecca Hunsbedt i junior og til slutt Andrea Hamar i klassen for de som fyller 15 år i år og ikke konkurrer, men kjører i det som heter junior trening.

I seniorklassen var det Mikal Narvestad som dro det lengste strået med å kjøre seg fra C-finalen til B-finalen, og dermed inn på en fin 9. plass totalt og NMK Kvinesdal sin beste fører på dette løpet.

 

Den som kom lengst opp mot pallplasseringer i junior var Sander Narvestad med to heat seiere, en andre og en tredje plass, pluss en 5 plass i de 5 innledende heatene. Tre av de ble kjørt på lørdag og de to siste med finaler på søndagen. Det var ikke den beste helgen for NMK Kvinesdal sine førere. Foruten Rebecca som vraket bilen, fikk Elias og Sigurd Erik så store problemer med bilene at de ikke kunne stille til start på søndagen.

 

Den eneste fra NMK Kvinesdal som klarte å komme til start og i mål i samtlige fem heatene var Sander Narvestad. Og det samme gjorde han under storstevne i Kongsberg forrige helg med navnet Sølvcrossen som ble kjørt på Basserudåsen. Der stilte også Elias Røynestad i samme klasse med friske fraspark. To heatseiere og en andre plass som beste av de fem innledende. Sander var den som kom lengst og kjørte A-finalen med gir problemer etter to heatseire og 3 andreplasser. Noe som gav han en femte plass til slutt under det storstevne.