Referat fra styremøte 07.02.19

Referat fra styremøte 07.02.19

Publisert av Anne Beth Mål Arntzen den 22.04.19.

 

Tilstede

Alle i styret: Jonny Haugen, Anne Beth Mål Arntzen, Kjell Inge Hunsbedt, May Tone Josdal, Kjell Ståle Hamar, Karoline Hamar og Janet Netlandsnes. 

Varamedlemmer: Pål Vegard Josdal og Joachim Lindefjeld.

Invitert for anledningen: Geir Stølen og Tor Egil Rossevatn

Referent: Anne Beth Mål Arntzen

 

Saksliste:

Plassering av bygget ”ein plass å ver”.

Voll mot elva

Ny kontrakt med Kvinlog skulekorps v/ Geir Stølen 

Rutiner for henting av post

Banekomite

Eventuelt

  • Tilgang til Gnist
  • Ny løsning på nettside
  • Sponsorer og reklameplass, er avtalene fra 2018 fulgt opp?
  • Juniorkurs: Konsmo og Egersund arrangerer, skal vi også?
  • Tauing

 

Referat og gjennomgang av saksliste

  1. Plassering av bygget ”ein plass å ver”.

    Geir og Tor Egil orienterer om plassering av bygget. Bunnplatå må være jevnt med målpassering (selve banen). Vi ser da mulighet for ”redskapsbod” i underegt. Styret har godkjent plassering av bygget. Tor Egil kommuniserer med Geir fremover. Geir sitter ikke i styre lengre men nåværende styre gir Geir fullmakt til å fortsette som ”prosjektleder” fra NMK Kvinesdals side mtp. ”ein plass å ver”.

     

  2. Voll mot elva

    Jonny har vært i kontakt med Stangeland. De har sagt at vi kan få de store steinene som de ikke skal/ kan bruke selv. Jonny er i dialog med bas hos Stangeland.

     

  3. Ny kontrakt med Kvinlog skulekorps v/ Geir Stølen 

    Korpset har gått med på forslag til ny kontrakt. Kontrakten er undertegnet av begge parter men representanten fra korpset har praktiske utfordringer med digital opplastning av dokumentet. Geir sørger for å få kontrakten i hus.

     

  4. Rutiner for henting av post

    Kjell Inge har en nøkkel til postboksen, Anne Beth fikk nøkkel under møtet. De to blir enige om hvordan de praktisk løser dette og hvordan øvrige styremedlemmer orienteres om det som kommer inn av informasjon via post. 

     

  5. Banekomite

    Joachim blir med i banekomiteen. Han får også med seg Ole Andre Helle. Det mangler fortsatt en leder av banekomiteen, så det jobbes viere med å få det på plass. Joachim ble forespurt å være hovedansvarlig for traktoren, noe han sa ja til.

     

     

     

  6. Eventuelt
  • Tilgang til Gnist:Dette må finnes ut av

     

  • Ny løsning på nettside:Anne Beth undersøker priser, løsninger mm.

     

  • Sponsorer og reklameplass, er avtalene fra 2018 fulgt opp?

    Det har kommet frem at ikke alle sponsorene i 2018 var fornøyde med avtalene og det er uvisst om alle avtalene ble fulgt opp som avtalt. For at dette skal bli riktig i 2019, ser vi på nye muligheter. Jonny sjekker med Vidar Aase hvordan NMK Egersund har gjort det i detaljer, for å ha et utgangspunkt (de har tatt en pris for sponsing + pris for skilt  hvor bedriftene kan sende inn logo for å få skiltet etter ønske.  Når Jonny vet mer om dette, kaller han inn til et nytt styremøte.

     

  • Juniorkurs:Konsmo og Egersund arrangerer, skal vi også? Anne Beth skriver et innlegg på facebooksiden for å lufte interessen. Eventuelt så sender vi dem på kurs i Egersund eller Konsmo. 

     

  • Tauing:Torje Risøen mfl. ønsker å ta ansvar for tauingen

     

  • Jonny får kontaktinformasjon til lensmannen og ansvar for å innhente tillatelse til løpene (”Himmelspretten” 30. Mai og ”Sommerløpet” 20-21 juli).

     

  • Geir fortsetter som bidragsyter når det gjelder søknader mm. men ønsker å lære opp en i styre, som kan overta dette. Anne Beth blir foreslått og sier ja til dette.

     

  • Gulrot for funksjonærer:Vi blir enige om at vi ønsker å gjøre det mer attraktivt for funksjonærene. Et av tiltakene er at vi får med oss sponsorer som bidrar med 10.000 kr pr løp, 20.000 kr i 2019 (eventuell annen løsning på klubbløp) som fordeles på fire gevinster av 2.500 kr – som trekkes ut blant alle funksjonærer som har bidratt på løpet. 

     

  • Tilgang på bankkonto:Hele styre må signere å gi leder og kasserer fullmakt til å disponere klubbens bankkonto. Geir må også løses fra sin tilgang. Anne Beth undersøker med Kvinesdal Sparebank om hvordan dette løses praktisk. 

     

  • Varekonto:Vi har tidligere hatt konto og kort på Coop Extra, nå har Kjell Inge også ordnet konto og kort på Rema1000. Janet foreslår at hun kan ha ansvar for dette – og får det.  Joachim sier vi bør ha kort også hos Agder Olje (drivstoff på Kvinlog), Jonny ordner, Joachim får da ansvar for kortet når det er i orden.

     

  • Premiepallen i aluminium:Karateklubben har spurt om å få kjøpe denne. Det skal ha blitt foreslått en pris på 3.000 kr, og styret godkjenner salg av denne. Geir avtaler og ordner dette. 

     

  • Rekruttering: Anne Beth og May Tone snakker sammen om en rekkrutteringsordning, gjerne i forbindelse med Kjør me ved. Dette tas videre på neste styremøte.