Hilde Follaug storkoste seg på Rugslandsbanen.

Publisert av Geir H. Stølen den 22.04.19.

 Hilde Follaug viste kjøreferdigheter i Krisiansand.

Det var bil og rallycross som sto øverst på menyen nå i helgen for KAK Krisiansand som har sin arena på Rugslandsbanen. Det er en bane som er laget for stor fart og mye hester, så det regnes som en rallycross bane der det kjøres friskt.

NMK Kvinesdal hadde flere som tok turen, noen for å se andre for å kjøre. Den mest uheldige fra NMK Kvinesdal var Markus Solberg i klasse senior som bare kom til start og så nektet bilen å være med på mer. Og den som var heldigst var nok Hilde Follaug i klasse damer. Hun dro til med heat seier, så en andre plass, først inn i tredje heat. Men som hun sa så ble det noe klabb og babb, og noen protester. Så hun ble svartflagget, men så lenge hun var klar for A-finalen tok hun det greit. 

Hilde var den eneste som kjørte A-finale fra NMK Kvinesdal så da var det bare å gi full gass, glemme tidligere hendelser. Det klarte hun fint og dro i land en god andre plass i dame klassen. Det var like før samboeren Steven Wetland i rallycross gjorde det samme, men han fikk et sammen støt på banen og snurret, dermed ble det en fjerde plass på han.

Ellers så var det to i junior klassen for NMK Kvinesdal. Elias Røynestad som stilte opp med friskt mot og bil og kjørte godt, men uhellene var litt for mange for å få en god plassering. Lagkamerat Sander Narvestad hadde mer hell med seg, kjørte godt i tillegg og dro inn en heat seier og ente til slutt på en god 8. plass i B-finalen der kampen var veldig hard.

 
Elisabeth Espeland KAK troner øverst, så Hilde Follaug NMK Kvinesdal og deretter Inger Rødli KAK.