Full klaff i Sigdal på St.hans Crossen

Publisert av Geir H. Stølen den 22.04.19.

Kjempe kjøring av NMK Kvinesdal

Atter en gang klarte NMK Kvinesdal å vise at de er små i deltakelse, men store på banen. For under helgens løp i Sigdal på banen til NMK Modum og Sigdal med 160 påmeldte hadde NMK Kvinesdal 3 førere påmeldt. Dette stevnet gikk over 2 dager, med frammøte for de fleste fredagen og løpstart lørdags morgen kl. 09.00. med 4 heat og 1 heat og finalene på søndagen. Forventningene var delte siden dette er et stort stevne og mange ukjente førere og ikke minst en ny bane for disse 3 Kvindølene fra NMK Kvinesdal. Ida Marie Eriksen var den som skulle først ut i sin ny innkjøpte sabb, hun hadde bare prøvd den noen runder på banen i Kvinesdal før hun stilte til start her. Men det skulle ikke by på de store utfordringene for denne spreke jenta, hun kjørte flere heat med seier og ente opp i A-finalen med en 2. plass i dame klassen. Så var det de to andre førerne som kjører klasse junior.  Der var det Jørn Håkon Stølen som stilte til start først og viste at her er det bare en ting som gjelder, klampen i bunn og friskt mot. Ja, den gutten kan virkelig satse og trives jo fortere det går. Så etter et litt ufrivillig møte med kurpsene i en sving så ble det en punktering med ødelagt felg og to dempere. Så bilen ble litt mer som en båt å kjøre, det gynget litt vel mye til tider. Men resultatene kom og en heat seier ble det også, så da var det inn i A-finalen med han. Der ente han med en andre plass.  Christian Årli Hunsbedt var 3. mann ut og viste at han virkelig kan få det til han også, han var den med minst løpserfaring og en kan virkelig si lærdommen og farten økte etter hvert, så han kjørte seg inn i B-finalen. Der kjørte han friskt ut og kjørte seg bare oppover i feltet, men så ble det litt klabb og babb i en sving og bilen foran han gikk på tvers og et sammenstøt ble resultatet, Det resulterte i at vår mann som lå på tredje plass fikk siste plass og dermed 11. plass totalt.

Her har vi hele gjengen som var å så på løpet til NMK Modum og Sigdal.