Endelig Egeland, ENDELIG!!

Publisert av Anne Beth Mål Arntzen den 22.04.19.

 

 

 

"Sig, nå som du fekk bobla me heim frå Gol, då må du jo prøva å kvalla på Konsmo"

  

Raketten Rebecca: Til glede og overraskelse for de fleste fant Rebecca Hunsbedt (NMK Kvinesdal) uante krefter i astraen sin få dager etter at hun fylte 18 år og fikk det etterlengtede beviset på at hun trygt kan dette med å kjøre bil – også utenfor banen. Hun slo til med to heatseiere og en tredje plass i innledende omganger, noe som direkte kvalifiserte for A finale i juniorklassen. Der ble det imidlertid bom stopp i søndre sving og Hunsbedt fikk pokalen merket med 6. Plass. Denne gangen var det rein klubbseier i junior til NMK Konsmo, 1) Per Magne Svardal, 2) Erik Sebastian Byremo, 3) Sivert Fuglestveit. Ulykkesfuglene fra NMK Kvinesdal må denne gangen sies å være Magnus Simonsen (18. Plass) og Jonas Egenes (21. Plass) som begge fikk problemer med bilene underveis i løpet. Andrea Hamar fikk en 13. Plass og Asbjørn Nilsen 14. Plass.

 

 

Vi hadde også med oss to kommende kometer til Konsmo, Ingrid Hodne og Sondre Simonsen – disse kjører i klassen ”junior trening” – en klasse uten rangering og som kun er ment som trening. Likevel fikk Ingrid en god smell fra en vel ivrig og kommende konkurrent. Om ikke annet så fikk hun litt ekstra trening denne runden og smilte (nesten) like fint etter at hun kom tilbake til depot.

 

 

 

 

"Siste sjanse": Sommerløpet var det siste kvalifiseringsløpet til landsfinalen for seniorene her på Sørlandet og vi skulle ikke langt ut i løpet før dette begynte å bli tydelig. Guttene kjemper nærmest som det stod om livet – så ryker den ene bilen etter den andre. Drivakslinger er forbruksvare og jeg vet ikke hva disse ikke har av deler i verktøykassa. Det ble likevel med denne ene finalebilletten til Egeland, og de ti andre seniorsjåførene – ja de måtte ta til takke med kjøretreningen og løpserfaringen - foruten Frode Kallhovd da (9. Plass) som kvalifiserte seg på ”Himmelspretten”. BC Senior: 1) Jan Ola Kile KAK Kristiansand Automobilklubb, 2) Kjetil Midtbø, NMK Konsmo, 3) Stein Svardal, NMK Konsmo. Øvrige resultater for NMK Kvinesdals seniorsjåfører: 32) Simon Simonsen, delt 40. Plass på Markus Solberg og Christian Hunsbedt, 47) Rune Hægbostad, 53) Jon Olav Hodne, 54) Sander Narvestad, 57) Martin Landås, 61) Anders Bjærum og 62) Pål Vegard Josdal.

 

 

 

 

 

Sist men ikke minst – klassen med flest hester og mest fart – rallycross. 1) Kim Åvar Meland, NMK Konsmo, 2) Fredrik Ågedal, NMK Konsmo og 3) Steven Wetland, NMK Kvinesdal. Wetland kjørte knallgodt i sin Ford Fiesta og sikret seg dermed 3. Plass og ”boblefest” på pallen. Tor Egil Rosland fikk en 11. Plass med sin Volvo 240 og Kristine Salte en 12. Plass med sin Opel Corsa, begge NMK Kvinesdal.  

 

 

 

 

   

 

Bilder fra løpet finner du HER

 

MEDIEOMTALE ETTR LØPET

Lokalsporten, FVN

Artikkel fra nettavisen finner du HER.

 

Lister

Artikkel fra nettavisen finner du HER.

 

Agder

Artikkel fra nettavisen finner du HER.