Dramatikken sto i kø under løpet i Konsmo 16. mai.

Publisert av Geir H. Stølen den 22.04.19.

Spenning fra første sving.

Det var løp hos NMK Konsmo 16. mai, og NMK Kvinesdal stilte med hele 14 sjåfører til start i de forskjellige klassene. Det var i dame klassen de gjorde det best med Ida Marie Eriksen øverst på pallen og Evy Wetland et trinn ned. Jørn Håkon Stølen i klasse junior tok 3. plassen, etter en virkelig dramatisk A-finale. Der var det dramatikk i fra første sving, Simen Narvestad som kvalifiserte seg til A-finalen, ved å vinne B-finalen klarte sammen med en annen fører å havne i løs grusen, siden kampen om å gå inn i første sving ikke gav plass til 6 biler i bredden. Og godt halvveis i løpet skulle dramatikken virkelig spisse seg til da de 4 resterende førerne som lå som et flytog etter hverandre, få seg en kraftig stopp. De kom susende etter hverandre da bilen som lå i spissen kom over en bakketopp og inn i autovernet. Noe som resulterte i at de andre ikke klarte å stoppe. Det ble en kraftig kjedekollisjon bestående av de 4 bilene, to av bilene ble vrak og kun en kom videre for egen maskin. Men heldigvis er sikkerhet og sikkerhetsutstyr godt ivaretatt på slike dager, så alle kom seg på beina etter litt hjelp for å komme seg ut av disse bilene. Ellers kan nevnes av Fredrik Ekhom også klasse junior fikk et godt møte med autovernet i første heatet og måtte bryte. Så de som hadde trosset været og møtt opp for å få med seg bilsporten denne dagen fikk virkelig med seg hva fart kan gi av spenning.

Her har vi de stolte jentene i dameklassen. Ida Marie Eriksen som kjørte seg inn til en god første
plass med Evy Wetland som god nummer to.

Her er den stolte gjengen samlet unntatt gulljenta selv, Ida Marie Eriksen som måtte ta seg av bilen.
Så da har vi fra venstre, andre plass i junior Jørn Håkon Stølen, Mikal Narvestad med 8. plass i senior,
2. plass i klasse Rallycross Super Bjørnar Josdal og Evy Wetland med en god andre plass i dameklassen.

Her er resultatene fra de som kjørte fra NMK Kvinesdal.