"Funksjonærlotteriet"

"Funksjonærlotteriet"

Publisert av Anne Beth Mål Arntzen den 22.04.19.

Det nærmer seg sesongstart på Nedre Kvinlaug Motorstadion og styre i NMK Kvinesdal har i år bestemt seg for å gjøre det enda mer spennende og attraktivt for funksjonærene. Uten dere så er det faktisk ikke mulig å arrangere løp, og vi seter umåtelig stor pris på hver og en av dere som setter av tiden deres, både før - under - og etter løpene vi arrangerer.

 

I 2019 har vi derfor bestemt oss for å ha et "funksjonærlotteri" hvor vi trekker ut fire funksjonærer pr. løp, som får en gavesjekk på 2.500kr. Det trekkes med andre ord ut fire heldige funskjonærerer pr. løp! Vi har kun et vilkår - du må stille som funksjonær.

 

Funksjonærlotteriet til Himmelspretten er sponset av Hunsbedt Rør og Groundup - som begge bidrar med 5.000kr hver i potten. Todagersløpet Sommerløpet sponses med 10.000 kr av Aktiv Eiendomsmegling (Lyngdal). Det er pr. i dag ikke gjort noen bestemmelser vedrørende klubbløpet.

 

Styret var forøvrig samstemte om at styrets medlemmer ikke får delta i funksjonærlotteriet. Øvrige ofesielle funksjonærer stiller med "navn i hatten" på lik linje med andre innmeldte funksjonærer.

  • Du kan melde din interesse til funksjonæransvarlig for Himmelspretten: Karoline Hamar, tlf. 473 35 956